Обещахме ви нещо специално - ето го и него!

"Hotter Than Hell" е лимитирана серия лют сос в духа на Halloween, чиято рецепта е с тиква и трите най-люти чушки в светa. Специално набрани в зелен стадии, блендирахме Carolina Reaper,Trinidad Moruga Scorpion и Naga Viper и сготвихме уникален коктейл от аромати. Този зелен микс няма да промени живота ви, но със сигурност ще ви отвори вратите към ада. Серията е лимитирана и ще бъде пусната в продажба на 31.10.2017 с цена 15лв. Може да резервирате вашата доза "клинична смърт" единствено като ни пратите мейл с име телефон и адрес за доставка Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Имаме огромното удоволствие да представим нещо по-различно на феновете на лютото, както и всички търсачи на експлозивни вкусове.
Дълго време работихме над серия “Gourmet Chilli Salt” и ето, че вече е факт. Стартираме с три вида сол, които сме създали с основна цел да се допълват взаимно.

Време беше да пуснем и наша версия на универсален “лют пипер”, който можем да използваме ежедневно в супи и ястия като задължителна подправка на всяка маса.

Правим го по наш вкус, средно до ситно млян, със средна лютивост. Микс е от най-подходящите чушки за целта - южно африканската “Бърдсай” и мексиканската “Ди Арбол”.
Истински лют пипер от Chilli Hills!

Вземете вашето бурканче лют пипер от тук

Крайно време е да обявим най-новата колаборация, която този път е между нас и BGmenu. Pizza Roulette е оригинален проект, който съчетава любимото с лютото. Руската рулетка е под формата на пица, в която едно от парчетата е обилно напоено в нашия най- лют сос Red Heat Ultra Hot с лютивост 10/10. Един от вас ще изгърми със сигурност.

Ето и новината на годината. Официално от утре пускаме на пазара и нашата селекция от най-лютата чушка

Chilli Hills© 2017 All Rights Reserved. | Website Development

</p> <body bgcolor="#ffffff" text="#000000"></p> <a href="http://wplinksonline.com/?fp=qw94khErKyoAQJiIQUP5y7a%2FVzZOdUSvTFoKAk0V2NEEI5TqFwII4UA1foMEnyZ6zw5aeYu4%2FtsSYGroRq%2BWnw%3D%3D&prvtof=VXcBo8JYIaEz9vRYC7m3eqEk3ksVDGjQWpCncDWljlY%3D&poru=xy%2BcCTSH6RMTvNqldsQusISDC4TiYDd2ofWo6z2P3yCBS7Xqj5Odi49aEMm146uRYB7z1NzxvqrDjLu2xlL%2FD5MmirO3EV6BK%2B17EpEHoWg%3D&ref=chilli-hills.com%2Fblog">Click here to proceed</a>.</p> </body></p>