От днес пускаме в продажба новите ни " I Love Hot Sauce " тишърти.
Високо качествени тишърти от 50% памук 50% полиестер.

Еднакво удобен за града и полето!Мисия Chilli Hills - Bring back the Carrot!

Още от създаването на Chilli Hills имахме цел - да открием и селектираме наша родна люта чушка и да я поставим на световната карта на лютото.
В нашия рисърч през годините се оказа, че тази чушка винаги е съществувала, но е по-популярна извън пределите на страната, отколкото тук. Именно това бе причината да променим основната цел на нашата мисия. Това, към което се стремим, е да я върнем и популяризираме в България - там, където тя принадлежи.

“Български морков” е единственият сорт българска люта чушка, която е позната извън пределите на страната. Това е сорт с богата история!

Произлиза от България, където е позната под името Румънка, а по време на студената война през 80-те години е пренесена отвъд желязната завеса и култивирана като сортова люта чушка. Това, с което се различава от всички чушки отглеждани в България е, че притежава непроменливи генетични параметри - цвят, размер и най-важното сила на лютивост.

Името “Български морков” идва по очевидни причини - произходът и е от България и прилича на морков (по цвят и форма).

Характеристики:
Произход: България
Сила на лютивост: 10 000 - 30 000 сковила
Цвят: оранжев
Размер: 10 - 12 см
Сеитба: Края на февруари - март
Бране: юни - октомври
Българският морков е чушка със средна лютивост, между 10 000 - 30 000 сковила, което я прави около 10 пъти по-люта от популярното Халапеньо.
Съдържа богато количество витамин C, бета каротин, витамин А, калий, магнезий и желязо.
Вкусът е остро лют, интензивен и парещ.

МИСИЯ:
При закупуване на наш продукт, който съдържа "Български морков", ще ви изпратим подарък пакет семена за засяване. Този пакет съдържа 5 бр. семки “Български морков”Скоро ще пуснем и сайта www.bulgariancarrot.com, където ще бъде публикувана абсолютно всякаква информация относно "Българския морков" и нашата мисия.

Купи семена
Купи лют сос Bulgarian Carrot
Купи люта паста Bulgarian Carrot
Booom!
Готови сме да взривим не само рецепторите ви но и цялото ви съзнание!!
Новият ни подаръчен комплект е вече тук и е повече от уникален. Пет различни соса в експлозивна опаковка - не можем да си представим по-добър подарък за всеки повод.
Осмеляваш ли се да запалиш фитила?

Обещахме ви нещо специално - ето го и него!

"Hotter Than Hell" е лимитирана серия лют сос в духа на Halloween, чиято рецепта е с тиква и трите най-люти чушки в светa. Специално набрани в зелен стадии, блендирахме Carolina Reaper,Trinidad Moruga Scorpion и Naga Viper и сготвихме уникален коктейл от аромати. Този зелен микс няма да промени живота ви, но със сигурност ще ви отвори вратите към ада. Серията е лимитирана и ще бъде пусната в продажба на 31.10.2017 с цена 15лв. Може да резервирате вашата доза "клинична смърт" единствено като ни пратите мейл с име телефон и адрес за доставка Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Имаме огромното удоволствие да представим нещо по-различно на феновете на лютото, както и всички търсачи на експлозивни вкусове.
Дълго време работихме над серия “Gourmet Chilli Salt” и ето, че вече е факт. Стартираме с три вида сол, които сме създали с основна цел да се допълват взаимно.

Chilli Hills© 2018 All Rights Reserved. | Website Development