Имаме огромното удоволствие да представим нещо по-различно на феновете на лютото, както и всички търсачи на експлозивни вкусове.
Дълго време работихме над серия “Gourmet Chilli Salt” и ето, че вече е факт. Стартираме с три вида сол, които сме създали с основна цел да се допълват взаимно.

Време беше да пуснем и наша версия на универсален “лют пипер”, който можем да използваме ежедневно в супи и ястия като задължителна подправка на всяка маса.

Правим го по наш вкус, средно до ситно млян, със средна лютивост. Микс е от най-подходящите чушки за целта - южно африканската “Бърдсай” и мексиканската “Ди Арбол”.
Истински лют пипер от Chilli Hills!

Вземете вашето бурканче лют пипер от тук

Дами и господа, представяме ви тъмната страна на Белия Щъркел.
Преди близо година с нас се свързаха нашите приятели от Бял Щърк.
За тези от вас, които не са запознати, Бял Щърк е една от първите крафт(занаятчийски) бири в България. Произвежда се в Белгия по оригинално разработени рецепти тук.

CHILLI HILLS КОЛЕДНА ТОМБОЛА

Коледа е и ние даваме шанс на един от вас да се сдобие с чисто новия коледен сет, който комбинира тритеизвестни соса на Chilli Hills.
Единственото което трябва да направите е следното:

След дълго чакане най-накрая получихме специална доставка от Mr. Vikki`s (многократно награждаваната ферма за люти продукти в Англия).
Този път имахме късмета да бъдем едни от избраните, които получиха от ограниченото количество - King Reaper.

Chilli Hills© 2017 All Rights Reserved. | Website Development