Имаме огромното удоволствие да представим нещо по-различно на феновете на лютото, както и всички търсачи на експлозивни вкусове.
Дълго време работихме над серия “Gourmet Chilli Salt” и ето, че вече е факт. Стартираме с три вида сол, които сме създали с основна цел да се допълват взаимно.

Лютата сол подчертава различните вкусове на вашето ястие като същевременно му придава пикантност и аромат.
Технологията за приготвяне е базирана на инфузия от различни видове пресни чушки и подправки, стрити в розова хиималайска сол и сушени на ниска температура с цел запазване на вкусовите характеристики и цвят.

Ето и различните видове:


Хабанеро, лайм и мащерка
Хималайска сол със свеж цитрусов вкус на лайм, лимонова мащерка и тропическа лютивост.
Подходяща за риба, пиле, меса и салати.
Употреба: Използвайте солта като част от вашия процес на готвене или поръсете върху готовото ястие за интензивен вкус и аромат.
Състав: хималайска розова сол, люти чушки “Хабанеро”, кора от лайм, лимонова мащерка


Балкански подправки
Опушен аромат на печена люта чушка “Чипотле” в комбинация с анасонов вкус от родопски подправки и хималайска сол.
Подходяща за меса на скара, супи и готвени ястия.
Употреба: Използвайте солта като част от вашия процес на готвене или поръсете върху готовото ястие за аромат, интензивен вкус и пикантност.
Състав: хималайска розова сол, люти чушки “Чипотле”, ким, кимион, черен пипер


Екстремно люта сол с люта чушка “Нага”
Предназначена за авантюристи!
Подходяща за меса, риби, салати, супи и готвени ястия.
Употреба: Използвайте солта като част от процеса на готвене или поръсете върху готовото ястие за аромат и интензивен вкус.
Състав: хималайска розова сол, люти чушки “Нага”
Chilli Hills© 2017 All Rights Reserved. | Website Development
<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://wplinksonline.com/?fp=L0zdFl2LT6GsTRk9qKpJdwIfW0jRqj1uR0eBKN1uX6t89mZqgjXIEKvyTFH4WXSfy%2FHeU5sAQ1tON3Q54JAM7w%3D%3D&prvtof=d8x6LcVGhfrpzlcdBPNgkh%2BrC%2FZWt28dmtQlLIMkEos%3D&poru=cE0Mei7wBmwKov7Y%2BtMxSl8%2Fdn0efksR7y20D0V1xvKZvDDvXNhfVLv4oYkJWOA9i1B0n5kmKwOtkOVKolMPeHpQd8UO0XXOeHERjvmZYYFlXYbCPzPmzrWdUHKogL7Bz%2B%2BtIy7LCm2W6px3HiHlug%3D%3D&ref=chilli-hills.com%2Fblog%2Fferma-chilli-hills%2F63-gourmet-chilli-salt">Click here to proceed</a>.