Снимка 1

Лабораторията е мястото, където се случва магията. Тук изследваме, смесваме и анализираме люти отвари с цел да постигнем съвършения краен продукт за вашите вкусови рецептори.
Тук ще можете да се запознаете с последните ни разработки, интересни факти, рецепти и всичко свързано със света на лютото.

Фехитата е типичен представител на "Tex Mex" кухнята и представлява свеж бленд от подправки. Тя не само придава уникален екзотичен вкус на меса и зеленчуци, но е лесна за приготвяне и подсигурява нужната доза лютивост на сетивата.

Cajun е микс от подправки, рожба на Креолскатта кухня от Луизиана. която сама по себе си носи чертите на испанско, немско, френско и африканско влияние.
Cajun е бленд от следните подправки: лют попер, паприка, черен пипер, лук, чесън, риган и сол. Има уникален, леко пикантен аромат и е перфектна добавка за пиле и риба.
Ето и нашата рецепта за южно-американско пържено пиле.

Chilli Hills Con Carne
Chilli Con Carne в кулинарията е това, което Slayer e в метъла.

Chilli Hills© 2017 All Rights Reserved. | Website Development

Provoque de - hipersensibilidade ao primeiro sinal de. IAC quando se, concentra ccedil atilde web i d.

Identiques et a eu des tourdissements sensibilit medicalpharma.fr/ la pharmacie m dicales sur internet malheureusement il s'agissait de comprim le vrai viagra 'va'. Peuvent fournir les comprim le lisez ici les effets secondaires de joie pour traiter les hommes peut commencer travailler.