Posted on

Собствен магазин – Chilli Hills Farm Shop

CHILLI HILLS FARM SHOP – NOW OPEN!

Вече официално можем да обявим отварянето на нашия собствен фирмен магазин.
Chilli Hills Farm Shop e първият специализиран магазин за люти продукти и гурме пoдправки и се намира в сърцето на столицата – ул. С О Л У Н С К А N:29 /на ъгъла с Витошка/.

 

 

Именно тук ще може да се докоснете по всяко време до нашия свят и да разберете всичко свързано с нaшия бранд, продукти и нови разработки. Ще може да дегустирате всеки един продукт, да си закупите разсад и плодове директно докарани от нашата градина. Тук ще провеждаме дегустации, курсове по градско земеделие и много други инициативи. Отне ни ужасно много труд и усилия да направим този проект реалност, но категорично можем да заявим, че успяхме!
Тук е мястото да благодарим на Studio Yan за безрезервната помощ, за среднощните смс-и и емоционални моменти довели до успешния завършек на това истинско бижу.
Благодарим на Fiting.bg за консултациите и съдействието относно направата на нещо по-различно.
Благодарим на Кобо Дизайн за сътворяването на уникалната ни табела и всичко дървено, което придава този уникален уют.
Огромни благодарности и екипа на MIAM, които се погрижиха за интергалактическия кетъринг в деня на откриването – вие сте номер едно!
Братя Хлебари / Baker Brothers– благодарим за хляба, приятелстовото и уважението, което ни показвате! Благодарим на всички, които помогнаха и помагат да сме тук и да продължаваме да се развиваме!
И не на последно място благодарим на всички вас за любовта и съпорта, които ни карат да бутаме напред и да вярваме, че сме на прав път.
Магазинът ни ще бъде отворен за бизнес в сряда 4.04.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!